Tavsiyeri.comTavsiyeri.com, bir tecrübe paylaşım platformudur.

Üyeleri tarafından oluşturulan içeriği sayesinde, tüketici düşüncelerinin paylaşımına güvenilir bir kaynak olarak imkan verir.

Mevcut üyelerin, kendi tecrübelerinden yola çıkarak yaptığı tespit ve yorumlar, tüketicilerin satın alma kararında önemli rol oynar.

Ürün değerlendirmeleri ve kişisel tavsiyeler, ürünü alma eğilimi gösteren tüketicilerin bilgisine, tarafsız bir şekilde sunulur.

Tavsiyeri.com, Disual standart İYS ile geliştirilmiş; özel eklentiler ile zenginleştirilmiştir.

Tavsiyeri.com yöneticilerinin iş modeline ve pazarlama hedeflerine uygun dataları sağlayan raporlama altyapısıyla Disual, bu sayede fark yaratmıştır. 

Neden Tavsiyeri.com?

Tüketicilerin, gündelik hayatta sıklıkla maruz kaldığı reklam ve pazarlama aktiviteleri, onların kafalarını karıştırarak, satın alma kararlarını güçleştirmektedir.

Bilinçli tüketicilerin, ürün ve hizmetlerle ilgili faydalı bilgilerinden, diğer tüketicilerin de faydalanmaları için tasarlanan Tavsiyeri.com; içerdiği tarafsız kullanıcı yorumlarıyla, tüketicilerin satın alma eğilimi gösterdikleri ürün ve hizmetlerle ilgili en doğru yargıya varmalarını sağlar.

Kullanıcı yorumları sayesinde, ürünler hakkında bilgilendirilen tüketici, sayısız ürün seçeneği içinden kendine en uygun olanı bularak, doğru ürünü satın alır.

Tavsiyeri tamamen tarafsızdır.

Hiçbir ürün hakkında, Tavsiyeri.com tarafından yorum belirtilmediği gibi; sitede yayınlanacak olan hiçbir içeriği de kendi belirlemez.

Tavsiyeri.com, insanların iyi veya kötü tecrübelerini paylaştığı bir platformdur; binlerce tüketici, kullandığı ürün hakkındaki görüş ve yorumlarını, puanlama yöntemiyle potansiyel tüketicilere sunar.

Potansiyel tüketici de ilgilendiği ürünlerin, yorumlarını okuyup; aldıkları puanı karşılaştırarak, satın alma kararını verir.

Günlük hayatta, herhangi bir ürün ya da hizmetle ilgili bilgi sahibi olmak istediğinizde, ailenize ve yakın çevrenize danışır, onlardan tavsiye alırsınız.

Peki ya onlar, bu ürün ya da hizmetten haberdar değilse, kime danışırsınız?

Tavsiyeri.com'u büyük ve güvenilir bir aile gibi düşünebilir; bu platformdaki kişilerin tecrübelerinden faydalanabilirsiniz.

Disual'ın bilgiye erişimde yarattığı kolay araştırma metodu ile tüm faydalı ve güvenilir yorum ve bilgilere zahmetsiz bir şekilde ulaşabilirsiniz.

Tavsiyeri.com Nasıl ve Neden Güven Veriyor?

Sapla samanı ayırabilirsiniz.

Birçok alışveriş rehberinde, tüm ürünler faydalı ve kaliteli olarak gösterildiğinden, aralarındaki farkı anlamanın tek yolu; o ürünü satın almaktır.

Tavsiyeri.com'un geniş platformunda, ilgilendiğiniz ürünü daha önce kullanmış biri mutlaka vardır.

Bu kişi ya da kişilerin deneyim ve tavsiyelerinden yararlanarak, alışverişlerinizde risk almaz; gereksiz harcamalarda bulunmazsınız.

Uzman sizsiniz.

Herkes, deneyimleri sonucu, belli konularda tecrübe kazanmış; uzmanlaşmıştır.

Tavsiyeri.com, bilgi ve tecrübelerinizi, ihtiyacı olan kişilerle paylaşabilmeniz için size fırsat tanıyarak, onları bilinçlendirmenizi sağlar.

Bu döngü gittikçe büyüyerek, birçok kişiye yayılır ve herkesin hayatı kolaylaşır.

Tavsiyeri.com üyeleri sizi aydınlatır.

Tavsiyeri, ürünlerin olumlu yönlerini içeren tavsiyeler ve olumsuz yönlerini eleştiren yorumlarla, kapsamlı bir alışveriş deneyimi sunarak, tüm alışveriş sürecinizde yanınızda olur. Böylece ilgilendiğiniz ürünlerin olumlu ve olumsuz yönlerini karşılaştırarak, size uygun olan ürünü satın alabilirsiniz.