Mia-posta.comŞehirli kadının yaşam rehberi Miaposta.

Miaposta, "Şehirli kadının yaşam rehberi" sloganıyla yola çıkarak, hayatımıza girmiş bulunuyor.

Bu ücretsiz e-bülten, hafta içi her gün şehrin nabzını tutmak isteyen kadınlarla buluşuyor. Miaposta'ya üye olanlar, tecrübeleri gerçek, ismi kurmaca olan karakter Mia'nın hafif sivri diliyle yazdığı, şehre ve yaşama dair günlük önerilerini, her sabah posta kutularında buluyorlar. Mia'nın faydalı ve pratik önerileriyle, modadan tasarım ve dekorasyona, güzellikten yeme-içmeye, birçok konuda trendleri takip ederek, hayatı keşfediyorlar.

Mia, bir gün, taçlarını çok beğendiği bir aksesuar tasarımcısının site adresini sizinle paylaşırken, başka bir gün sizleri, kadın edebiyatçıların romanlarının analiz edildiği bir okuma kulübünden haberdar ediyor.

Mia'nın deneyip, not vererek yazdığı postaları, moda, stil, evlilik, yeme-içme, gezi, sanat, çocuk gibi başlıklar altında sunuluyor.

Miaposta, hep aynı şeyleri yapmaktan sıkılanlar için, keyifli bir alternatif sunuyor.

Mia-posta.com; Disual standart İYS ile geliştirilmiş; özel eklentiler ile zenginleştirilmiştir.

Disual'ın oluşturduğu esnek kullanıcı profilleri, standartların çok ötesinde özellikler sağlıyor. Özellikle site yöneticileri tarafından takip edilen kullanıcı istatistik raporları, Miaposta'nın gelişimine yön veriyor.

Bu interaktif sitede, üyeler içerikleri oylayabiliyor, içerik önerisinde bulunabiliyor ve hatta yazar olarak siteye içerik gönderebiliyorlar.

Yazılımının ve reklam yönetim danışmanlığının Disual'a ait olduğu site, çok farklı reklam kampanyalarına elverişli şekilde tasarlandı. Mesela standart bir banner uygulaması kadar masaüstü şeklindeki tasarıma eklenen objeler de reklam amaçlı kullanılabiliyor.

Farklı bir yazılım firmasından Disual'a transfer olan ve altyapısı tamamen yenilenen Miaposta, Disual'a geçtiği ilk hafta 1000 yeni üye edindi. Mart 2011 itibarıyle 25bin'i aşkın aktif üyesi olan site, her geçen gün daha fazla kişiye ulaşıyor.

Miaposta yöneticilerine, iş modeline ve pazarlama hedeflerine uygun dataları sağlayan raporlama altyapısıyla Disual, rakiplerinin bir adım önüne geçiyor.